ΕΑΑΑ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...

Στο αυτόφωρο κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ σήμερα το απόγευμα, αποτέλεσμα της "αγαστής συνεργασίας" που επικρατεί στο Δ.Σ. των αποστράτων της Αεροπορίας.
Στο αστυνομικό τμήμα των εξαρχείων οδηγήθηκε πρίν λίγο ο κ. Ιατρίδης μετά απο μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του για δυσφήμιση μέσω του τύπου.!
Η νύχτα θα είναι μεγάλη για τον "εκπρόσωπο " των αποστράτων της Πολεμικής Αεροπορίας μετά απο την σημερινή εντολή του Εισαγγελέα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα.
thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια