Π.Α.: Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη Αρχάγγελου Μιχαήλ

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, υποδέχθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, όπου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Στην τελετή παρευρέθησαν, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου - Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Μανώλας, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Αθανάσιος Χονδρονάσιος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Βουλευτές, πρώην ΥΕΘΑ, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και ΑΤΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, αντιπροσωπείες ξένων χωρών, τοπικές θρησκευτικές και πολιτειακές Αρχές.
Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ



 
 περισσότερες φωτογραφίες εδώ

thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια