ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ: Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ

Σας επισυνάπτω Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ) σχετικά με το θέμα της υποτιθέμενης εν μέρει εφαρμογής της αποφάσεως του ΣτΕ σχετικά με τις συντάξιμες αποδοχές και τα αναδρομικά και Ανοιχτή Επιστολή της Ένωσης για το ίδιο θέμα  και σας παρακαλώ για την δημοσιοποίησή τους.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω τις θερμότερες των ευχών μου για Καλά Χριστούγεννα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Με την ενδόμυχη ελπίδα ότι το άστρο της Γέννησης θα οδηγήσει σε σωστό κ αγαθό δρόμο όχι τους τρεις μάγους αλλά τους αυτοονομαζόμενους ταγούς της χώρας        
                                      Σας ευχαριστώ   
                                  Με εκτίμηση
                                 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
                                    Γιώργος Ροΐδης  
                                                                                  Αντιναύαρχος Π.Ν ε.α


thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια