Υπολογισμός Αναδρομικών και Μηνιαίας Αποκατάστασης Μισθών

Για να μην ψάχνεστε με αυτά που διαβάζετε για το τι ποσό θα σας επιστραφεί κάθε μήνα, μέσα από την παρακάτω εφαρμογή, μπορεί να υπολογίσει αποκλειστικά ο καθένας το δικό του ποσό που πρέπει... να λάβει με 100% συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή με επαναφορά μισθών στην 31-7-2012, πριν τις περικοπές.

Κατεβάστε την εφαρμογή στον Υπολογιστή σας πατώντας εδώ

Οδηγίες: Περάστε πχ στον 1ο μήνα, στα αντίστοιχα κελιά, τα ποσά που λαμβάνετε σήμερα (Αντλείστε τα στοιχεία μέσα από το αντίγραφο μισθοδοσίας Νοε 2014 που μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά από το την υπηρεσία που σχεδίασε το Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ στο army.gr). Θα δείτε σε 1 μήνα ποια θα είναι η μεταβολή του μισθού σας τόσο σε μεικτές όσο και σε καθαρές αποδοχές (πληρωτέο ποσό).

Εν συνέχεια εάν θέλετε να δείτε το σύνολο των αναδρομικών καταχωρείστε και στους υπόλοιπους μήνες τα ποσά που λαμβάνατε από την μισθοδοσία Αυγ 2012 έως και Νοε 2014.

Ειδικά για τους πρώτους μήνες Αυγ 2012 έως και Δεκ 2012, καθώς δεν είχαν περαστεί οι μειώσεις, να περάσετε τα ποσά που φαίνονται στον Ιαν 2013, μήνας δηλαδή που άρχισε η αναδρομική παρακράτηση.

Τα ποσά εξάγονται αυτόματα, αρκεί να περαστούν τα ορθά στοιχεία.

Εάν επέλθει αποκατάσταση σε μικρότερο ποσοστό πχ 50% θα επικαιροποιηθεί η εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού-ενημερωτικού χαρακτήρα και σχεδιάστηκε για αποκλειστική χρήση του καθενός.

Πατήστε ακριβώς από κάτω το σύνδεσμο για να κατέβει στον υπολογιστή σας το φύλλο υπολογισμού σε EXCEL:

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ

για να ξεκλειδώσει η εφαρμογή πόταμε διπλό κλικ με το ποντίκι στην μπλε επιφάνεια και τον Κωδικό 100

Σημ.: Επισημαίνεται ότι όσοι πίνακες έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα http://espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/113-sxoliasmos-pinakon-misthologiou δεν έχουν υπολογιστεί-εξαχθεί από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

(espeth.gr) - staratalogia.blogspot.gr
thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια