Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής νέου ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ.

Το Σάββατο 26 Απρ. 2014 και ώρα 11:15 έως 13:00, στη ΛΑΕΔ, για πρώτη φορά στα 75 χρόνια λειτουργίας της ΕΑΑΣ έγινε με ιδιαίτερη τιμή η τελετή παράδοσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ από το απερχόμενο 7ο κατά σειρά αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο στο νεοεκλεγέν 8ο αντίστοιχο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή... ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο κ. Α/ΓΕΣ Αντγος Χρίστος Μανωλάς, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ, μέλη της ΕΑΑΣ μετά των οικογενειών τους, καθώς επίσης πολιτικοί και υποψήφιοι διαφόρων πολιτικών παρατάξεων των προσεχών εκλογών (δημοτικών, περιφερειακών) και των ευρωεκλογών.

Επικράτησε πολύ ωραίο κλίμα κατά την διάρκεια της άριστα οργανωμένης από την ΕΑΑΣ τελετής κατά την οποία έγινε απολογισμός του έργου του απερχόμενου 7ου αιρετού ΔΣ, παρουσίαση των νεοεκλεγέντων Μελών του 8ου ΔΣ, εκπόνηση λόγων από τον απερχόμενο και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΑΑΣ, χαιρετισμός από τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, βράβευση παλαιών Μελών ΔΣ της ΕΑΑΣ μεταξύ των οποίων και ο Αντγος Κων/νος Κόρκας, Επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς, ο οποίος σαν αρχαιότερος παρευρισκόμενος (ΣΣΕ 1943) με σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στην στρατιωτική ηγεσία συγκίνησε τα μέλη της ΕΑΑΣ.

Η λαμπρή τελετή συνεχίστηκε με δεξίωση κατά την οποία όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν τους νεοεκλεγέντες, να βρεθούν με παλιούς φίλους και συναδέλφους και να ανταλλάξουν απόψεις για τα δρώμενα στο τιμημένο Σώμα των Αξιωματικών (εν ενεργεία και εν εφεδρεία ευρισκομένους). Καλή Επιτυχία στο Νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ και στο απερχόμενο ΔΣ/ΕΑΑΣ θερμές ευχαριστίες για το έργο τους. Να συνεχίσουν να μάχονται και να στηρίζουν το έργο του νέου ΔΣ/ΕΑΑΣ.


περισσότερα και φωτογραφίες στο staratalogia.blogspot.gr


thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια