ΔΕΚΑ (10) ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ METOXIKA ΤΑΜΕΙΑ ΠΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ Α.Ω. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ

Δέκα (10) εκατ. ευρώ από ποινικές ρήτρες Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (Α.Ω.) που έχουν καταπέσει πήγαν στα ταμεία του ΜΤΑ, σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΘΑ, που αναμένουν άμεσα να... υπάρξουν ανάλογες εισροές στα ταμεία του ΜΤΣ και του ΜΤΝ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη, εξετάζουν μια παράγραφο που πέρασε το υπουργείο Εργασίας στο πολυνομοσχέδιο. Στα θετικά της είναι πως διασφαλίζει ότι τα Μ.Τ. παραμένουν αρμοδιότητα του ΥΠΕΘΑ, όμως, από την άλλη ζητά να υπάρχει σύμφωνη γνώμη και της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής για τις μελλοντικές αυξομειώσεις στις παροχές.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 05/04/2014 – Κ.Α.) - staratalogia.blogspot.gr

thumbnail
Συντάκτης

Βήμα | Αποστράτων - Η "φωνή" των Αποστράτων στο διαδίκτυο.Οι αναρτήσεις άρθρων στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Tο Blog μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο που μας κοινοποιείται αρκεί να είναι επώνυμο και να μην θίγει πρόσωπα και θεσμούς καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Η ανάρτηση απόψεων τρίτων ή blogger δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

0 σχόλια